Войти

Згода на обробку персональних даних

Згідно Закону України "Про захист персональних даних", заповнюючи дані реєстраційної форми та проставляючи відмітку про ознайомлення з цією політикою збереження конфіденційності та обробки персональних даних (далі - Політика конфіденційності), Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно -правових відносин, дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами.

Ви також погоджуєтеся з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки і тільки у випадках, передбачених цією політикою конфіденційності і / або законодавством України.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя і нерозголошення Ваших персональних даних. Ця Політика конфіденційності - правила, якими користуються всі співробітники нашої компанії, і регламентує збір та використання персональних даних, які можуть бути запитані / отримані при реєстрації на Сайті.

1. Обсяг персональних даних

При реєстрації на Сайті і заповненні реєстраційної форми, Ви надаєте для обробки своїх персональних даних - зокрема, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, логін, пароль тощо.

Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, які їх надають свідомо і за власним бажанням.

Для того щоб зареєструватися на Сайті, зробити замовлення комп'ютерної програми або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов'язками по обробці персональних даних, зазначених у ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

2. Мета збору персональних даних

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей:

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлень, які Ви залишаєте на Сайті або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад, повідомити Вам про зміни в наших продуктах або передавати важливі повідомлення і інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, який був Вами зроблений, і зв'язатися з Вами з метою, які пов'язані з обслуговуванням споживача / клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, зазначеної в даній Політиці або в терміни, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

3. Передача персональних даних третім особам

Ми не продаємо, чи не передаємо і не розголошуємо персональні дані, які отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо персональні дані тільки в випадках визначених чинним законодавством України, а також:

Ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам;
Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам технічну підтримку та послуги (в тому числі з інтернет-еквайрінгу) за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

4. Місцезнаходження персональних даних

Власником персональних даних є Інтернет-магазин "Ізолон-Вест".

Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах Інтернет-магазину "Ізолон-Вест" за адресою: 82100, Україна, м Дрогобич, вул. Самбірська, 83.

Есть вопросы, не знаете, что выбрать?
Напишите нам и мы поможем подобрать Вам необходимый материал!